Hjelp

Innmelding
Det er mange som sliter med å forstå innmeldingsprosessen, derfor følger en trinnvis gjennomgang her:

 1. Innmelding via hjemmesiden: Du får øyeblikkelig en e-post som forteller at du er registrert i medlemssystemet og at det vil bli aktivert manuelt.
 2. Din innmelding blir så behandlet videre og du mottar en epost med betalingsinstrukser. Merk at dette kan ta litt tid, da vi vanligvis behandler innmeldinger kun en gang i uken, noen ganger sjeldnere. Husk å sjekke spam-filteret (søppelpost). Hos noen havner e-posten fra oss her.
 3. Du betaler medlemskontingenten.
 4. Din betaling blir registrert. Du får nå tilsendt bruker-id og passord som gir tilgang til beskyttede områder på hjemmesiden. Dette kan også ta tid av samme grunn som angitt tidligere.
 5. Aktivering av administrator: Du får nå en epost som sier at medlemsskapet er aktivert og at du kan logge deg inn i “Mitt medlemskap” og oppdatere informasjonen om deg selv.
  Merk: Passordet du får her gjelder kun i “Mitt medlemskap” Du har enda ikke betalt medlemskontigenten og er derfor ikke fullverdig medlem med tilgang til de passordbeskyttede sidene.
 6. Velkomstpakke sendes i posten
  Vær tålmodig og ikke forvent at alt dette skal skje rett etter at du har meldt deg inn. Husk at arbeidet gjøres på dugnad på fritiden.
  Dersom noen av disse trinnene tar uforholdsmessig lang tid og du har mistanke om at noe har gått galt, kan du kontakte formannen på epost formannen@tempoklubben.com

Passordbeskyttelse og passord generelt
Noen av sidene er passordbeskyttet. Det er gjort for å gi medlemmene som betaler for driften av klubben gjennom en lav kontingent, fordeler fremfor ikke-medlemmer. Du vil spurt om brukenavn og passord første gang du går inn på en av disse siden. Disse er like for alle. Du finner begge på side 3 i siste nummer av Tempoposten. Dersom du krysser av for å huske brukernavn og passord, trenger du kun endre passordet en gang i året.

Andre funksjoner på hjemmesiden har eget passord eller beskyttelsesfunksjoner:

Mitt Medlemskap: Alle eksisterende medlemmer har fått tilsendt passord for å administrere medlemsskapet sitt og nye medlemmer får det tilsendt ved innmelding. Du kan velge om du vil bruke e-postadresse eller medlemsnummer når du logger deg inn. Når du har logget deg inn kan du endre passordet.

Markedsplass 1: Markedsplass1 er åpen for alle og du trenger ikke passord for å lese og respondere på annonser.  Du kan til og med publisere en annonse uten  å være innlogget. Markedplass1 vil da automatisk lage en bruker med din e-postadresse som ID og sende deg en mail med passordet. Dette kan du skifte i ettertid. Du kan selvsagt også velge å registrere deg selv før du lager annonsen. Dersom du har facebook konto kan du velge logge deg inn med å trykke på facebook symbolet i innloggingsvinduet. Da brukes facebook passordet ditt uten at du trenger angi det.

TempoPedia: Vårt tekniske leksikon er åpent for alle som har tilgang til passordbeskyttede sider. Du kan opprette bruker og passord og vil da få tilgang til å legge inn forslag til ny informasjon i TempoPedia, men trenger ikke dette for å lese og søke frem informasjon. Skal du opprette bruker går du til “Registrer deg”. Du velger selv brukernavn og får tilsendt passord som du senere kan endre ved å logge deg inn via “Logg inn”. Her er det også en funksjon for å få tilsendt nytt passord dersom du har glemt det.

Diskusjonsforumet: Forumet er åpent for alle og du trenger ikke passord for å lese innlegg. Skal du skrive innlegg må du registrere deg under “logg inn”. Klikk på “Ikke registrert? Klikk her for å registrere deg nå.” Du velger selv brukernavn og passord.

Bildegalleriet: Dette er også åpent for alle og du trenger ikke passord for å se på bilder. Skal du legge inn bilder må du registrere deg under “Registrer deg” i menyen. Du velger selv brukernavn og passord.

Temposhop: Du trenger ikke passord for å se hvilke varer som er tilgjengelig i vår Internett-butikk, men dersom du skal handle må du registrere deg under “Registrer deg” i hovedmenyen. Du velger selv brukernavn og passord.

Vi anbefaler å bruke samme brukernavn (bortsett fra Mitt Medlemsskap som har e-postadresse eller medlemsnummer og Markedsplass1 som har e-postaderesse) og passord på alle disse funksjonene. Da blir det enkelt å huske!

 

Hovedmenyen
Hovedmenyen er øverst på siden. Klikk en gang på disse for å velge hvor du vil gå. En pil til høyre viser om det er undermenyer. Undermenyene kommer opp automatisk når du peker med på valgene i menyen (såkalte drop-down menyer). En pil som peker oppover i menyfeltet indikerer at den åpner et nytt vindu.

Siste oppdateringer
I boksen midt på siden står det en liste over de siste oppdateringer til hjemmesiden med dato de ble publisert. Trykk på den oppdateringen du vil se og du får den opp på skjermen.

Søk
Trykk på forstørrelsesglasset i hovedmenyen og du får opp en søkeboks.

Din mening
Du kan gi tilbakemelding på hjemmesiden ved å sende e-post til webmaster@tempoklubben.com.

error: !
Webhotell levert av Nordic Hosting AS