Hjelp

Innmelding:
Du kan melde deg inn i klubben ved å velge Medlemskap – Bli medlem i hovedmenyen. Du velger så “Klikk her for innmelding”, fyller ut skjema, velger type medlemskap og betaler. Ditt medlemskap blir aktivert i det du betaler og du har da tilgang til “Min side” og passordbeskyttede sider. I tilegg til standard medlemskap (kr 275) og ungdomsmedlemskap (kr 137), har du anledning til å støtte klubben litt ekstra med å velge Medlemskap med støtte (kr 350) eller donere litt (se “Støtt klubben” på forsiden).

Velkomstpakke sendes i posten. Vær tålmodig og ikke forvent at alt dette skal skje rett etter at du har meldt deg inn. Husk at arbeidet gjøres på dugnad på fritiden. Dersom noen av disse trinnene tar uforholdsmessig lang tid og du har mistanke om at noe har gått galt, kan du kontakte formannen på epost formannen@tempoklubben.com

Innlogging:
Du logger deg inn med din e-postadresse/mobilnr og ditt personlige passord og har da tilgang til din informasjon på medlemssidene («Min side»), hjemmesidens passordbeskyttede områder og egne medlemspriser i Temposhop. I tillegg blir din adresse og telefonnummer automatisk brukt når du bestiller varer i Temposhop. Innlogging på Temposhop, Min side og de passordbeskyttede sidene er felles. Du bestemmer selv passordet ditt. Hvis du glemmer det kan du benytte glemt passord funksjonen for å få tilsendt nytt passord fra oss automatisk. Du kan også bruke Vipps for innlogging hvis du ikke husker passordet, men ikke bruk Vipps første gang du logger deg inn etter registrering. Da kan det oppstå problemer hvis ikke vår informasjon og Folkeregisterets informasjon (som Vipps bruker) stemmer overens.

Min side:
Norsk Tempoklubb bruker Rubic sin løsning for medlemsystem. “Min Side” kommer derfor opp i Rubic sitt system. Dette er et system som brukes av mange lag og foreninger, så det kan være at du finner flere organisasjoner som du er medlem av her. Rubic sin hjelpeside gir mer informasjon.

Passordbeskyttelse og passord generelt:
Noen av sidene er passordbeskyttet. Det er gjort for å gi medlemmene som betaler for driften av klubben gjennom en lav kontingent, fordeler fremfor ikke-medlemmer. Du vil henvist til innlogging første gang du går inn på en av disse siden.

Bildegalleriet:
Dette er også åpent for alle og du trenger ikke passord for å se på bilder. Skal du legge inn bilder må du registrere deg under “Registrer deg” i menyen. Du velger selv brukernavn og passord.

Hovedmenyen:
Hovedmenyen er øverst på siden. Klikk en gang på disse for å velge hvor du vil gå. En pil til høyre viser om det er undermenyer. Undermenyene kommer opp automatisk når du peker med på valgene i menyen (såkalte drop-down menyer). En pil som peker oppover i menyfeltet indikerer at den åpner et nytt vindu.

Siste oppdateringer:
I boksen midt på siden står det en liste over de siste oppdateringer til hjemmesiden med dato de ble publisert. Trykk på den oppdateringen du vil se og du får den opp på skjermen.

Søk:
Trykk på forstørrelsesglasset i hovedmenyen og du får opp en søkeboks.

Din mening
Du kan gi tilbakemelding på hjemmesiden ved å sende e-post til webmaster@tempoklubben.com.

Webhotell levert av Zondo Norge AS