Hjelp

Innmelding:
Du kan melde deg inn i klubben ved å velge Medlemskap – Bli medlem i hovedmenyen. Du velger type medlemskap og betaler med betalingskort. Ditt medlemskap blir aktivert i det du betaler og du har da tilgang til “Min side” og passordbeskyttede sider. I tilegg til standard medlemskap (kr 230) og ungdomsmedlemskap (kr 115), har du anledning til å støtte klubben litt ekstra med å velge Medlemskap med støtte (kr 300) og VIP medlemskap (kr 500).

Velkomstpakke sendes i posten. Vær tålmodig og ikke forvent at alt dette skal skje rett etter at du har meldt deg inn. Husk at arbeidet gjøres på dugnad på fritiden. Dersom noen av disse trinnene tar uforholdsmessig lang tid og du har mistanke om at noe har gått galt, kan du kontakte formannen på epost formannen@tempoklubben.com

Innlogging:
Du logger deg inn med din e-postadresse/mobilnr og ditt personlige passord og har da tilgang til din informasjon på medlemssidene («Min side»), hjemmesidens passordbeskyttede områder og egne medlemspriser i Temposhop. I tillegg blir din adresse og telefonnummer automatisk brukt når du bestiller varer i Temposhop. Designmessig får Temposhop og Min side samme utseende som resten av hjemmesiden, med felles menystruktur. Innlogging på Temposhop, Min side og de passordbeskyttede sidene er felles. Du bestemmer selv passordet ditt. Hvis du glemmer det kan du benytte glemt passord funksjonen for å få tilsendt nytt passord fra oss automatisk. Den gamle fellesinnloggingen (medlem/”passord”) beholdes i tillegg inntil videre for de passordbeskyttede sidene til vi har fått alle brukerne over i den nye løsningen.

Førstegangs innlogging:
Hvis din epostadresse eller ditt mobilnummer finnes i vårt system fra før, vil du få tilsendt midlertidig passord for pålogging.  Dette passordet bruker du ved første innlogging. Når du har logget inn kan du endre passordet til det du ønsker. For å gjøre dette velger du “Min side”. Trykk så på “Profil”. Her kan du endre dine personlige opplysninger inkludert passord. Merk at du må legge inn det nye passordet i to felt.

Dersom du glemmer passordet kan du gå til «glemt passord» funksjonen og oppgi e-postadressen eller mobilnummeret som er registrert på deg og du vil få tilsendt nytt passord.  Vi kommer også til å legge ut instruksjonsvideo som du kan se hvis du har problemer.

Forsøk så langt det lar seg gjøre å finn ut av dette på egen hånd og ved å lese hjelpeteksten. Husk at vi har over 5300 medlemmer og klubben drives på frivillig basis.

Min side:
Informasjonen her er stort sett den samme som den forrige løsningen, men nå har en mulighet for rullerende medlemskap og betaling av medlemskontingent med kredittkort. Det eneste som har forsvunnet er matrikkelen/informasjon om syklene dine. Denne har vært lite i bruk, og vi ser at sosiale media de senere år har overtatt deling av informasjon om medlemmenes to- og trehjulinger.

Passordbeskyttelse og passord generelt:
Noen av sidene er passordbeskyttet. Det er gjort for å gi medlemmene som betaler for driften av klubben gjennom en lav kontingent, fordeler fremfor ikke-medlemmer. Du vil spurt om brukenavn og passord første gang du går inn på en av disse siden. Disse er like for alle. Du finner begge på side 3 i siste nummer av Tempoposten. Dersom du krysser av for å huske brukernavn og passord, trenger du kun endre passordet en gang i året.

Andre funksjoner på hjemmesiden har eget passord eller beskyttelsesfunksjoner:

Teknisk forum:
Forumet har felles innlogging med hjemmesiden, så er du innlogget så har du tilgang til alle tekniske fora. Dersom du ikke er innlogget vil du se fora “Spør styret” og “Spør Temposhop”. Så snart du er innlogget vil du se alt og får tilgang til å skrive.

Bildegalleriet:
Dette er også åpent for alle og du trenger ikke passord for å se på bilder. Skal du legge inn bilder må du registrere deg under “Registrer deg” i menyen. Du velger selv brukernavn og passord.

Hovedmenyen:
Hovedmenyen er øverst på siden. Klikk en gang på disse for å velge hvor du vil gå. En pil til høyre viser om det er undermenyer. Undermenyene kommer opp automatisk når du peker med på valgene i menyen (såkalte drop-down menyer). En pil som peker oppover i menyfeltet indikerer at den åpner et nytt vindu.

Siste oppdateringer:
I boksen midt på siden står det en liste over de siste oppdateringer til hjemmesiden med dato de ble publisert. Trykk på den oppdateringen du vil se og du får den opp på skjermen.

Søk:
Trykk på forstørrelsesglasset i hovedmenyen og du får opp en søkeboks.

Din mening
Du kan gi tilbakemelding på hjemmesiden ved å sende e-post til webmaster@tempoklubben.com.

error: Alert: Content is protected !!
Webhotell levert av Zondo Norge AS