Sommertreff på Lista

Dato/Tid
Dato(er) - 3. juni 2022 - 5. juni 2022
Hele dagen

Sted
Gamle flyplassen på Lista

Kategori


Fem år etter forrige treff, inviterer Farsund og Lyngdal Tempoklubb til klubbens store 30-års treff i sommerlige omgivelser fra 3.-5. juni.

Hvis dere ønsker overnatting, står Befalsmessa og Vestheim klare med oppredde senger. Enkelt- og dobbeltrommene koster henholdsvis 700 kr og 800 kr. per natt, med eventuell frokost for 120 kr. i tillegg per person.

Enda rimeligere muligheter finnes også. I det gule bygget kalt Hesteskoen koster det 350 kr. per person for hver natt. Leiligheter finnes også for samme pris per person. Velger du det aller rimeligste alternativet sover du på vandrerhjemmet, de tidligere røde militærbrakkene, som koster deg 150 kr. per natt.

Er dere en gjeng klubbmedlemmer som ønsker å bo på samme rom på vandrerhjemmet, er det smart å ta kontakt for å bestille den rette romstørrelsen. På anlegget er det både tre- og fire manns rom, og noen med plass for flere. For all innendørs overnatting må det påmeldes til Joacim på tlf. 46945027 innen 18.april.

Kommer du med telt eller bobil, løses dette ganske kjapt, og uten behov for forhåndspåmelding. Døgnprisen for telt er hundre kroner, og det dobbelte for bobil.

Har dere andre spørsmål om treffet, ring formann Ernst Hansen på nr. 93616875 eller mail til ernst.hansen@live.no

error: Alert: Content is protected !!
Webhotell levert av Zondo Norge AS