Merke tank Tempo Sport

Hjem Forum Tekniske Fora Rammedeler Merke tank Tempo Sport

Merket: 

Ser 3 svar tråder
 • Forfatter
  Innlegg
  • #101021
   JOHAN@MOHEIM.NO
   Deltaker

   Det hvite “Sport” merket på tanken er plassert litt på skrå på noen sykler og rett på noen. Hva er riktig?

  • #101118
   Terje Flåt
   Nøkkelmester

   Hei.
   Bildene som vi har på hjemmesiden viser skråstilt. Har sett igjennom alle brosjyrene, for det er jo den sikreste dokumentasjonen. Her vises dessverre bare sidebilder, så de er ikke til hjelp.

  • #101119
   JOHAN@MOHEIM.NO
   Deltaker

   Jeg synes at merket plassert på skrå er den fineste løsningen, og kanskje var det også slik originalt, men så er det vel nonen som etter restaurering har plassert det rett. Ser også at merket på bakskjermen varierer. noen har ett ovalt merke med tekst tempo sport, mens andre har ett svart Sport- merke på skrå og med ett lite merke under der det står “Modell 17”. Var i kontakt med Kjell Berg og de kunne ikke si hva som var riktig, men mente det var brukt litt forskjellig etter hva man hadde tilgjengelig. Ser også at noen har en sylinderformet verktøyboks. Jeg kan ikke finne den på noen av brosjyrene og den står heller ikke oppført som ekstrautstyr, men den er jo praktisk i forhold til vognkort og andre småsaker.

  • #101120
   Terje Flåt
   Nøkkelmester

   Enig i at skråstilt er finest. Når det gjelder bakmerke så tror jeg de har helt rett hos kjell Berg. Øglænd brukte ofte det de hadde for hånd for å spare penger, så jeg synes det er greit å bruke noe en ser har vært brukt og velge det en liker selv best. Jeg har akkurat kjøpt en Sport selv. Har ikke fått den hjem enda, så usikker på hvordan merkene er der. Jeg fikk kjøpt denne sylinderformete verktøyboksen nyprodusert av Kut Halvorsen. Det var den siste han hadde, men han hadde også en brukt som ikke var så fin. Tror også at disse ikke var orginalt på sykkelen, men jeg synes de er både tøffe og praktiske, så jeg vil ha den. Det var jo noe veldig mange brukte.

   • Dette svaret ble endret 1 år, 2 måneder siden av Terje Flåt.
Ser 3 svar tråder
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.
Webhotell levert av Zondo Norge AS