Tempo shop motorlakk

Hjem Forum Tekniske Fora Lakk Tempo shop motorlakk

Ser 3 svar tråder
 • Forfatter
  Innlegg
  • #90745

   Hei, hvor lang herde tid er det på Spraymax lakken til tempo shop før denne tåler bensin ? Lakket for 5 dager i siden men den kan fortsatt lett vaskes vekk med bensin.
   Ble sprøytet i lakkboks med 20* både i boks / deler og lakk, etter lakkprosess oppbevart i 23*. Sprayboksen ble omhyggelig ristet både før og etter aktivering av herder. Aktiverings prossesen ble utført iht Spraymax youtube video, måtte trykke relativt hardt men hørte tilslutt en swiss lyd inne i boksen antok da at innerkapselen med herderen var pungtert så herderen var frigjort.Har i ettertid skåret opp boksen å funnet dette riktig.To små lepper har gått igjennom toppen av beholderen og avtrykket punterings stempelet har avsatt sier tydelig at det har bunnet, fant dog en liten mengde herder i beholderen (mindre enn en teskje).Håper ikke den lille mengden herder som manglet er utslagsgivende for resultatet.Forøvrig så tørket lakken raskt og kjennes hard, etter 24 timer sattes det ikke merke når jeg presset neglen iden, skrape prøve med samme verktøy virker også bra.Kan noen som har erfaring / kunnskap om dette vennligst komme med synspunkter

  • #90746

   Hei Per, underlig det du sier her. Men nå er ikke jeg noen ekspert på lakk heller. Jeg skal ta de topp med lakkspesialisten vår så hører du fra oss. Vi har for øvrig solgt mye av denne lakken og har ikke hørt noe om dette fra andre.

  • #90844

   Hei Per, Vi har ikke glemt deg. Som nevnt så er ditt spørsmål sendt videre til Lakkprodusenten. Og vi venter fortsatt på svar fra dem. Du får tilbakemelding straks vi får det.

  • #90874

   Hei igjen Per. Da har vi fått en tilbakemelding fra vår lakk leverandør. Konklusjonene fra leverandøren er nok dessverre at du ikke har fått med all herderen da du blandet den. Da får du som du beskriver at lakken tørker men den er ikke bestandig mot bensin. Men uansett så sender vi deg en ny boks med motorlakk uten noen kostnader for deg. Så håper vi at du får et bedre resultat med neste forsøk. Vi kan nevne at lakkleverandør har solgt veldig mye av denne lakken og har ikke erfart noe problemer med den. Vi sender deg den nye boksen i dag.

Ser 3 svar tråder
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.
error: Alert: Content is protected !!
Webhotell levert av Zondo Norge AS