Lokalavdelinger – Gnisten

 

Gnisten Tempoklubb Haugaland er en lokalavdeling av Norsk Tempoklubb. Medlemsmøter avholdes i Tresvikvegen 33, 4264 Kvalavåg på Karmøy (ikke så veldig langt fra flyplassen).

 

Kjøring

Vi samles som oftest på Shell-stasjonen i Finasvingen i Kopervik for kjøreturer torsdager kl. 19.00. Medlemmer blir varslet på SMS når det er kjøreturer.

Medlemsmøter

Utenom kjøresesongen, som for de fleste medlemmene varer fra april til ut i oktober, (noen har kjøresesong hele året…) så møtes vi i det flotte klubblokalet i Tresvikveien 33 i Kvalavåg den siste torsdagen hver måned kl. 19.00.

Organisasjonsnr. 996 441 237

Følg også med på Facebook!

Siste oppdatering: 5/3-2017

Gnisten Tempoklubb Haugaland ble stiftet i 2007, og er tilsluttet Norsk Tempoklubb. Den består av en gjeng ungdommer i alderen 15 år til pensjonisttilværelse med interesse for gamle mopeder og motorsykler, og da spesielt Tempo. Medlemmene kommer fra hele Haugalandet. Formålet med klubben er å ha det gøy i et fellesskap for å ta vare på den kulturen som disse fantastiske kjøretøyene representerer.

 Vi har faste medlemsmøter i perioden september/oktober til april. Den siste torsdagen i hver måned møtes vi i Tresvikvegen 33 i Kvalavåg, Karmøy. De siste årene har vi åpnet årets Temposesong med ”Vårspretten”.

 ”Vårspretten” er kanskje årets høydepunkt for Tempovenner på Haugalandet. Vi samles i Kvalavåg og starter dagen med påfyll av ”drivstoff” i form av pølser og kake. Så kjører vi samlet en tur i distriktet. Takket være våre entusiastiske Tempovenner fra Sandnes Tempoklubb som trofast har deltatt på ”Vårspretten”, har det vært opp mot 40 deltakere. Det er ikke ofte noen ser 40 Tempoer på Haugalandet samtidig, så det er en stor dag for både de som deltar, og alle andre som opplever dette.

Medlemsmøtene i sommerhalvåret tar vi på en eller annen Tempo ved at vi kjører en kveldstur på Haugalandet. Som oftest treffes vi torsdager på Shellstasjonen i ”Finasvingen” i Kopervik kl. 19.00. Medlemmer blir varslet om turer på SMS.

I tillegg deltar medlemmer av Gnisten Tempoklubb Haugaland på forskjellige arrangementer med sine mopeder og motorsykler. Hvilke arrangementer dette er varierer fra år til år, men i de senere år har dette blant annet vært Skude-festivalen, Kopervikdagene og Veadagane. Vi håper du har anledning til å være med neste gang, Tempoer skaper alltid glede både blant medlemmer og alle andre som gleder seg over å se en Tempo. Gjensynet med Tempoene fremkaller ofte gode minner fra en svunnen tid. ”Ein sovern ein har eg òg hatt ein gång i tiå” er et uttrykk som ofte går igjen.

Gnisten Tempoklubb Haugaland har fokus på den gode ”Tempo-drøsen”. Noen liker best ”å preika om Tempoar”, andre liker i tillegg både å kjøre Tempo og å ”skru” på Tempoer. Noen kan litt om Tempoer, andre kan litt mer, mens noen kan mye. Veldig mye. Dette gjør at medlemmene i Gnisten Tempoklubb er en utømmelig kilde av kunnskap om Tempoer i alle aldre, størrelser og farger. ”Topaz sa du?” Nei, det gjør ikke noe at heller ikke du visste at Topaz er fargenavnet på de brunaktige Corvettene og Saxonettene som ble solgt på 1960-tallet. Men mange i Gnisten Tempoklubb Haugaland hadde visst det. Og nå vet du også det. Håper vi ses på neste medlemsmøte eller kjøretur for ”ein goe Tempo-drøs”. Du er alltid velkommen!

Styret

Styret i NTK avd. Gnisten består av:

Verv Navn Mobil
Formann: Bernt Johan Thorsen 99 49 60 83
Nestformann: Gunnar Johan Eljervik 98 63 78 82
Kasserer: Kjell Melhus 46 62 17 57
Sekretær: Magne Vik 90 69 89 68
Styremedlem: Rune Kristiansen 48 89 47 64

Ta gjerne kontakt via e-post eller telefon.

22.02.2018        Årsmøteprotokoll 2018

26.01.2017        Årsmøteprotokoll 2017

error: Alert: Content is protected !!
Webhotell levert av Zondo Norge AS