Norsk Tempoklubb Hjelp for Markedsplass1

Deaktivere, aktivere eller endre annonse

For å endre eller deaktiver/slette eller oppdatere en eksisterende annonse, samt aktivere en utgått/gammel annonse må du logge deg inn. Her er beskrivelse av hvordan det gjøres:

  1. Trykk på knappen som det står Innlogging på øverst i høyre hjørne.
  2. Dersom du er pålogget Facebook kan du bare trykke på det blå Facebook-symbolet neders i boksen som kommer opp. Har du ikke Facebook gir du inn e-postadressen og passordet du fikk første gang du laget en annonse eller registrerte deg selv. Hvis du ikke husker passordet så er det en funksjon for glemt passord i påloggingsbildet.
  3. Når du har logget deg på, så trykker du på det grønne ansiktet øverst i høyre hjørne hvis du ikke allerede har fått opp din adminside. Så trykker du på “Mine annonser”. Du vil da få opp annonsene dine og for å deaktivere trykker du på den gule x-en. Du kan også oppdatere annonsen med å trykke på den blå knappen med penn, eller aktivere gamle deaktiverte annonser med å trykke på den grønne knappen med hake.
    Logge inn / registrere deg

Du trenger ikke være innlogget for å bruke Markedsplass1. Du kan til og med publisere en annonse uten  å være innlogget. Markedplass1 vil da automatisk lage en bruker med din e-postadresse som ID og sende deg en mail med passordet. Dette kan du skifte i ettertid. Du kan selvsagt også velge å registrere deg selv før du lager annonsen.

Den enkleste måten å logge inn på er å bruke Facebook kontoen. Dersom du allerede er logget inn på Facebook, trykker du bare på Facebook symbolet i innoggingsvinduet.

Har du ikke Facebook konto kan du registrere deg ved å trykke på Innlogging øverst i høyre hjørne og så på Registrer. Er du allerede registrert skriver du inn e-post og passord eller bruker Facebook som beskrevet over.

Mobilversjon

Markedsplass1 vet selv når du bruker mobiltelefon og bruker da et grensesnitt som fungerer bra på liten skjerm. Du trenger ikke gjøre noe selv.

App

Det finnes app for Android, den heter også MARKEDSPLASS1.

Abonnering

Du kan abonnere på kategorier, steder og pris, og få tilsendt e-postvarsel. Du finner dette nederst på Markedsplass1-siden.

Spørsmål ?

Dersom det er noe du lurer på eller har kommentarer til Markedsplass1 er det bare å ta kontakt med webmaster@tempoklubben.com

Hjelp oss å fremme bruken av Markedsplass1

Vi vil gjerne at alle i klubben som skal kjøpe eller selge veteranprodukter  bruker Markedsplass1. Hjelp oss å nå målet!

Webhotell levert av Zondo Norge AS